Facebook

FRISÖRERNA

 Linnea– Trainee

Linnea har gjort sitt delprov i maj 2018 och är mycket målmedveten om sin framtida frisörkarriär. Hos oss arbetar alltid en trainee med en handledare för bästa resultat och utveckling. Självklart till reducerat pris.

linnea@cayenne-hair.se

 Cayenne 20100828 068.jpg-for-web-normal

Mia
– Senior hairdresser

Är en glad, kreativ frisörmästare som är duktig på att vara lyhörd för just dina behov. Mia tog gesällbrevet 1995, mästarbrevet 2016 , Mia vidareutbildade sig i London efter frisörprogrammet. Hairtalk Extensions utbildad.

mia@cayenne-hair.se
 Cayenne 20100828 066Carina
– Senior hairdresser

Carina är salongens ägare och frisörmästare, mästarbrevet  2015. Hon har drivit salong i 17 år. Gesällen to 1990. Hon älskar att utvecklas och uppdaterar sig mer än gärna på kurser och utbildningar. Hairtalk Extensions utbildad. snart två års studier är Carina i Juni 2018 även examinerad frisörlärare.


carina@cayenne-hair.se

Elleni- Hairdresser

Vi välkomnar Elleni till oss på Cayenne den 18/4 2018
Elleni har lång erfarenhet som frisör, lugn & trygg tjej som är sugen på nya utmaningar. Gesällbrev 1987

elleni@cayenne-hair.se

 Kia-elev

Kia är elev från Sjödalsgymnasiet andra år. Hon har redan haft sina första kunder/modeller men hjälper oss frisörer när hon är på plats i salongen. Kia kommer att vara hos oss på onsdagar under hösten och då kommer man kunna boka elevtider hos henne. Ring för info.

Hos oss arbetar alltid en elev med en handledare för bästa resultat och utveckling. Självklart till mycket reducerat pris.

Jessica– Hairdresser

Jessica har nu gjort sitt gesällprov och är färdigutbildad. Hon har verkligen utvecklats till en skicklig frisör som kan göra underverk med ditt hår. Hairtalk Extensions utbildad. Jessica är för tillfället föräldrar ledig. Men håll utkik i webbokningen om du vill ha en tid hos henne (eller ring) för hon gästar oss ibland 🙂

jessica@cayenne-hair.se

 

© Cayenne Hair . Ågesta Broväg 32 . Farsta . 08-408 203 73