Facebook

SALONGEN

  Kvaliteten är viktigast för oss, att du som kund är nöjd och har en frisyr som håller 4-8 veckor.  Vi  är alla  personliga frisörer  i vårt skapande, men jobbar på samma sätt. Vårt mål är att jobba i team, ni ska kunna känna att vi alla drar åt samma håll. Som en röd tråd av Kvalitet , Service och Mode.

Kvalitet och kunskap

Det viktigaste för oss är att ni får en frisyr som passar Ert hår och stil. Vi utgår alltid från dina förutsättningar, längd, färg och kvalité. Vi konsulterar noga, frågar, lyssnar, pratar och skapar tillsammans med er. Vilka behov har du? Hur mycket tid spenderar du på styling? Visste du att grunden till bra hårvård börjar i duschen? Rätt schampo och conditioner gör underverk!

Service

Hos oss kan alla kunder känna sig varmt välkomna, lokalen är handikappvänlig. Vi tar hand om Er på bästa tänkbara sätt!

Mode

För att hålla oss uppdaterade på dagens hårmode går vi regelbundet på branschens visningar och kurser. För att inspireras av trender varieras svenska som utländska inspiratörer och magasin. Visste ni förresten att Mode och Trend inte är samma sak. Mode är det vi har nu, frisyrer, kläder mm som finns idag. Och att Trend är det vi tror el. förutser ska komma att bli ett mode.

Miljö & återvinning

Vi på Cayenne gör vad vi kan för en grönare miljö. Källsorterar allt som går, och miljöfarligt avfall tas omhand av ett miljöföretag som heter Grön salong.

© Cayenne Hair . Ågesta Broväg 32 . Farsta . 08-408 203 73